Actueel

Bestuurswisseling bij Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland (SRN)  en OCA Zorg

 

Graag brengen wij u op de hoogte van een bestuurswisseling bij Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland/ OCA Zorg

Geert de Kousemaeker zal zijn functie als interim-bestuurder op 15 juli a.s. beëindigen als gevolg van het aflopen van de overeenkomst.

De Raad van Toezicht is hem veel dank verschuldigd. Hij heeft op een adequate en vakkundige wijze beide organisaties gestructureerd en voorbereid 

op een gezond toekomst perspectief. 

 

Als Raad van Toezicht en Raad van commissarissen zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij per 1 juli er in geslaagd zijn om een geschikte opvolger te vinden in de persoon van de heer Peter Polderdijk.

Peter Polderdijk heeft zowel een bestuurlijk als ondernemende ervaring in de zorg. Wij zien in hem een goede bestuurder die in staat is om de verdere groei en uitbouw van onze organisaties in toekomst vorm te geven.

 

Namens de Raden van Toezicht/Commissarissen

 

Sjoerd Vegter – voorzitter Raad van Toezicht Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland

Andreas Reigersman – voorzitter Raad van Commissarissen OCA Zorg BV.

 

 

 

Bestuurder SRN Revalidatie legt de grote voordelen van PGO’s uit

In een recentelijk interview met het officiële zorginnovatie kennisplatform ICT&health legt Jessica Varkevisser, de bestuurder van SRN Revalidatie, alles uit over de persoonlijke gezondheidsomgeving.

Bekijk de RTL 4 reportage over revalidatie bij SRN!

SRN Revalidatie biedt graag een kijkje in de keuken. Bekijk nu de reportage van Zorgeloos RTL4 en luister naar het verhaal over het succesvolle revalidatietraject van een oud patiënte. 

Revalidatiezorg tijdens de nieuwe lockdown

Dinsdag 15 december 2020

Tijdens de persconferentie op maandag 14 december is een nieuwe lockdown aangekondigd tot en met 19 januari. SRN blijft in deze periode open voor de revalidatiezorg. 

Nieuwe locatie in Bergen op Zoom

Woensdag 15 september 2021

Op 1 oktober opent onze nieuwe locatie in Bergen op Zoom.

Subcategorieën