Kwaliteit

Wij zijn HKZ-gecertificeerd!

Wat betekent dit voor u?

Het levert hun waardering op van verzekeraars, patiënten-/consumentenorganisaties en samenwerkingspartners. Sommige verzekeraars werken zelfs al met een preferred providership voor gecertificeerde organisaties. De gecertificeerde organisatie wordt transparanter en werkt efficiënter. Cliënten worden helder en tijdig geïnformeerd. Hun wensen en behoeften zijn goed in beeld. Medewerkers zijn goed opgeleid en gemotiveerd voor hun werk. Fouten worden sneller ontdekt en beter voorkomen. De instelling kan zich met een certificaat positief onderscheiden in een markt waarin zich steeds meer nieuwe aanbieders aandienen. Naar de overheid toe kan men met het certificaat aantonen dat wordt voldaan aan de wettelijke verplichting om ‘verantwoorde zorg’ te leveren. Tevens voldoet men aan de internationale standaard ISO-9001.

  • HKZ norm is specifiek voor de zorg en daarmee meer to the point dan ISO
  • HKZ norm is ISO compatibel, doordat de ISO-eisen op een eenvoudiger wijze vertaald zijn voor de zorg. Twee vliegen in een klap dus.
  • Het HKZ norm wordt ondersteund door patiënten- en cliëntenorganisaties en partijen die betrokken zijn bij de branche uit het veld.
  • Actuele thema’s zoals cliënt/patiëntveiligheid worden meegenomen in een nieuwe norm.

Bekijk hier ons certificaat