Het kabinet heeft in overleg met het RIVM besloten dat alle fysieke behandelingen in de revalidatie per direct gestopt moeten worden. Dit betekent concreet dat wij, tot nader order, maar op z’n minst tot 6 april, niet meer fysiek kunnen behandelen in onze praktijken.

Wij stoppen niet met behandelen, maar zullen u online of telefonisch de zorg op afstand bieden die u nodig heeft! Alle revalidatie patiënten die afspraken gepland hebben staan, worden persoonlijk gebeld om een passend alternatief te bespreken.

Heeft u een verwijzing voor Medisch Specialistische Revalidatie? Heeft u vragen of wilt u advies over de behandeltrajecten die wij bieden als SRN?
Wij zijn telefonisch bereikbaar en kunnen samen met u kijken naar de meest ideale wijze op dit moment om u te ondersteunen bij uw klachten.

 

Contact

Onze medewerkers helpen u graag op werkdagen tussen 08:00 en 21:00. Wanneer wij u niet telefonisch te woord kunnen staan, kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld. U kunt onze vestigingen in Terheijden en Oud-Gastel ook direct telefonisch bereiken. Bekijk de contactgegevens op de pagina Vestigingen. 

Contactformulier

Voer a.u.b. uw voornaam in.
Voer a.u.b. uw achternaam in.
Voer a.u.b. uw telefoonnummer in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. uw vraag in.
Vink a.u.b de captcha aan.