Het kabinet heeft in overleg met het RIVM besloten dat alle fysieke behandelingen in de revalidatie per direct gestopt moeten worden. Dit betekent concreet dat wij, tot nader order, maar op z’n minst tot 6 april, niet meer fysiek kunnen behandelen in onze praktijken.

Wij stoppen niet met behandelen, maar zullen u online of telefonisch de zorg op afstand bieden die u nodig heeft! Alle revalidatie patiënten die afspraken gepland hebben staan, worden persoonlijk gebeld om een passend alternatief te bespreken.

Heeft u een verwijzing voor Medisch Specialistische Revalidatie? Heeft u vragen of wilt u advies over de behandeltrajecten die wij bieden als SRN?
Wij zijn telefonisch bereikbaar en kunnen samen met u kijken naar de meest ideale wijze op dit moment om u te ondersteunen bij uw klachten.

 

Over ons

Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland (SRN) biedt poliklinische medisch specialistische revalidatiezorg in regio Breda en Zeeland. U kunt bij ons terecht voor revalidatiebehandeling van verschillende klachten en aandoeningen, zoals chronische pijn aan het bewegingsapparaat als gevolg van fibromyalgie, artrose, reuma, whiplash, lage rug- en nekklachten. SRN biedt ook revalidatie voor hart-, long- en oncologische aandoeningen en behandelprogramma's voor cliënten met neurologische aandoeningen als Multiple Sclerose, Parkinson en de gevolgen van een CVA. Ook wanneer iemand onvoldoende of vertraagd herstelt van letsel, operatie of ziekte kan SRN door jarenlange ervaring helpen. 

SRN is een HKZ-gecertificeerde organisatie en werkt met het elektronisch patiëntendossier (EPD) Asterisque. Cliënten hebben toegang tot het klantenportaal van het EPD voor bijvoorbeeld het inzien van afspraken en invullen van vragenlijsten.

Voor verwijzers zijn we vindbaar via ZorgDomein. Een cliënt kan daardoor veilig en makkelijk naar SRN worden verwezen. Daarnaast communiceren we veilig en eenvoudig via ZorgMail.

Missie

SRN streeft ernaar één van de toonaangevende revalidatiecentra te zijn voor het leveren van een kwalitatief hoogwaardig breed zorgaanbod vanuit verschillende vestigingen in Nederland. We behandelen onze cliënten zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden.

Iedere vestiging streeft naar een goede sfeer voor zowel cliënten als medewerkers en onderhoudt lokaal goede contacten met huisartsen, verwijzers, collega zorgverleners. Zo werkt SRN nauw samen met de TopzorgGroep.

Cliëntenraad

Via onze cliëntenraad hebben cliënten inspraak op het beleid van SRN om zo de belangen van de cliënt te vertegenwoordigen in belangrijke beslissingen. Het kan daarbij gaan over de kwaliteit van de zorgverlening of wijzigingen in de organisatie. De raad kan zich waar nodig laten ondersteunen door de LSR (Landelijk Steunpunt Cliëntenraden). Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.