Verzekerd van goede gezondheidszorg

Woensdag 9 december 2020

Misschien had u het al opgemerkt: de revalidatiecentra van Van Loo & Veerhoek zijn sinds dit jaar actief onder de naam SRN Revalidatie. Een nieuwe naam maar met de vertrouwde zorg op de bekende adressen bij u in de buurt met dezelfde gezichten. 

In 2020 heeft SRN het zorgaanbod uitgebreid richting Brabant met nieuwe vestigingen in Terheijden en Tilburg. Patiënten kunnen daar, net als bij de vestigingen in Zeeland, terecht voor specialistische revalidatie bij verschillende klachten en aandoeningen, zoals chronische pijn aan het bewegingsapparaat, neurologische-, hart-, long- en oncologische aandoeningen. Ook in 2021 zijn onze patiënten verzekerd van goede revalidatiezorg mede door goede afspraken met verwijzers en zorgverzekeraars, aldus Jessica Varkevisser, bestuurder van SRN. 

Samenwerking met de TopzorgGroep

Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek is sinds dit jaar actief onder de naam TopzorgGroep. Deze naam sluit beter aan bij het brede scala aan specialiteiten binnen de praktijk. Ivo van Loo, CEO van de TopzorgGroep, legt uit dat het streven om de zorg iedere dag beter te maken de reden is voor deze veranderingen. “Met deze nieuwe zorgconcepten kunnen we de kwaliteit van de zorg, de klantvriendelijkheid en bereikbaarheid blijven waarborgen. Gelijktijdig werken we kostenefficiënt en stimuleren we innovatie, ook dat is belangrijk. Gelukkig verandert er voor onze klanten niets. De veranderingen hebben vooral met de naam en de organisatie erachter te maken.” 

De TopzorgGroep heeft als doel de beste zorg te verlenen met alle specialisaties op het gebied van fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie maar ook diëtiek, UWV trajecten, letselschade, arbeidsrevalidatie, medisch fitness en psychologie. Daardoor kunnen ook ex-coronapatiënten bij ons onder 1 dak terecht voor alle “herstel na corona” behandelingen. De landelijke richtlijnen en protocollen hiervoor zijn zelfs mede door de TopzorgGroep en SRN ontwikkeld. 

Meer informatie? Contact